Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Behovsverkstan – Kultivera din nyfikenhet

2020-12-15 kl. 19:00 - 20:30

Behovsverkstan Joachim Berggren Kommunikation

BEHOVSVERKSTAN – KULTIVERA DIN NYFIKENHET

Behovsverkstan är en workshop via internet där vi tillsammans utforskar olika övningar inspirerade av NVC. Syftet med Behovsverkstan är att omvandla teoretisk kunskap till praktiska färdigheter. Vi tränar på att utmana gamla vanemässiga reaktionsmönster och skapa nya förhållningssätt som gör skillnad i livet.

I det tredje tillfället av Behovsverkstan tittar vi närmare på nyfikenhet. Ett av de effektivaste sätten att komma närmare och skapa kontakt med andra är att vara genuint nyfiken. Om vi tror att vi egentligen har rätt och att andra inte har så mycket att komma med kommer vi inte att vara så nyfikna. Med en större nyfikenhet kommer vi bli bättre på att lyssna på andra.

En förutsättning för nyfikenhet är ett öppet sinne. Det kan vara ganska sårbart att erkänna att vi inte vet. I denna workshop tränar vi tillsammans genom att bjuda in varandra till en okänd plats där vår nyfikenhet får utrymme.

Behovsverkstan är öppen för dig som har erfarenhet av att träna NVC med andra. Du har deltagit i rollspel och empatisamtal. Du känner till viktiga nyckelskillnader som empati/sympati, känslor/tankar och behov/strategier.

Workshopen sker på internet via videokonferenssystemet Zoom.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Tid: kl. 19:00-20:30: 27 september, 2 november, 15 december

Kostnad: 120 kr (Vill du använda dig av glidande skala är spannet 50-300 kr, läs mer här)

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fält

Välkommen!

Integritetspolicy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.