Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Behovsverkstan – Nyfiken i en strut

13 oktober kl. 18:30 - 20:00

Behovsverkstan Joachim Berggren Kommunikation

BEHOVSVERKSTAN – NYFIKEN I EN STRUT

Behovsverkstan är en workshop via internet där vi tillsammans utforskar olika övningar inspirerade av NVC. Syftet med Behovsverkstan är att omvandla teoretisk kunskap till praktiska färdigheter. Vi tränar på att utmana gamla vanemässiga reaktionsmönster och skapa nya förhållningssätt som gör skillnad i livet.


Kvällens workshop handlar om att kultivera vår nyfikenhet. En förutsättning för kontakt mellan människor är nyfikenhet. Om jag inte är intresserad av dig, ditt liv och dina drömmar blir NVC bara ett mekaniskt verktyg. Verklig kontakt förutsätter ett ömsesidigt intresse.

Frågan är vad jag gör när jag märker att jag är uttråkad i relation till andra? Hur för jag in liv och passion i samtalet? Kan jag väcka min nyfikenhet när jag märker att jag håller på att checka ut? I denna workshop får vi chans att praktisera och odla vår nyfikenhet.


Behovsverkstan är öppen för dig som har erfarenhet av att träna NVC med andra. Du har deltagit i rollspel och empatisamtal. Du känner till viktiga nyckelskillnader som till exempel empati/sympati, känslor/tankar och behov/strategier.

Workshopen sker på internet via videokonferenssystemet Zoom.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Tid: Onsdagskvällar kl. 18:30-20:00

Kostnad: 120 kr. Klicka här för betalningsalternativ. (Vill du använda dig av glidande skala är spannet 50-300 kr, läs mer här)

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fältVälkommen!

Integritetspolicy