Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Behovsverkstan – Re:Aktivt Labb

2020-04-15 kl. 19:00 - 20:30

Behovsverkstan Joachim Berggren Kommunikation

BEHOVSVERKSTAN – RE:AKTIVT LABB

Behovsverkstan är en workshop via internet där vi tillsammans utforskar olika övningar inspirerade av NVC. Syftet med Behovsverkstan är att omvandla teoretisk kunskap till praktiska färdigheter. Att utmana gamla vanemässiga reaktionsmönster och skapa nya förhållningssätt som gör skillnad i livet.

Det första tillfället i serien Behovsverkstan har titeln Re:Aktivt Labb. En utmaning vi alla står inför är hur vi kan bemöta människor med empati. För de flesta av oss är det ganska lätt att lyssna på andra när vi inte är känslomässigt påverkade. Om vi däremot är triggade av någons handling eller ord hamnar vi lätt i reaktivitet. Istället för att ta medvetna beslut och agera på sätt vi tror gynnar situationen, reagerar vi på sätt som ofta skapar konflikt och motsättningar. Detta sätt att bemöta andra förvärrar ofta situationen. Istället för att vara en del av lösningen blir vi en del av problemet.

I denna workshop tränar vi på egna exempel och ser hur vi kan utöka vår förmåga att lyssna på andra med empati och att skapa kontakt. Detta underlättar möjligheten att skapa samarbete som gynnar alla inblandade.

Workshopen innehåller lite teori och mest praktisk färdighetsträning i små grupper. Du får möjlighet att utöka din egen kompetens och stödja andra i att hantera utmanande situationer.

Behovsverkstan är öppen för dig som har erfarenhet av att träna NVC med andra. Du har deltagit i rollspel och empatisamtal. Du känner till viktiga nyckelskillnader som empati/sympati, känslor/tankar och behov/strategier.

Workshopen sker via videokonferenssystemet Zoom.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Onsdagskvällar: kl. 19:00-20:30: 15 april, 13 maj, 10 juni

Kostnad: 120 kr (Vill du använda dig av glidande skala är spannet 50-300 kr, läs mer här)

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fält


Välkommen!

Integritetspolicy

 

Detaljer

Datum:
2020-04-15
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , , ,