Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Behovsverkstan – Transformera självbelåtenhet

2020-05-13 kl. 19:00 - 20:30

Behovsverkstan Joachim Berggren Kommunikation

BEHOVSVERKSTAN – TRANSFORMERA SJÄLVBELÅTENHET

Behovsverkstan är en workshop via internet där vi tillsammans utforskar olika övningar inspirerade av NVC. Syftet med Behovsverkstan är att omvandla teoretisk kunskap till praktiska färdigheter. Att utmana gamla vanemässiga reaktionsmönster och skapa nya förhållningssätt som gör skillnad i livet.

Det andra tillfället i serien Behovsverkstan har titeln Transformera självbelåtenhet. De flesta av oss hamnar ibland i situationer med andra där vi upplever olika former av nedlåtande bedömningar mot andra. Det kan vara tankar om förakt, överlägsenhet eller självbelåtenhet. I dessa situationer har vi svårt att möta andra med respekt och det är svårt att upprätthålla en ömsesidig kontakt.

I denna workshop transformerar vi självbelåtenheten och tar ansvar för våra egna känslor och behov. Med hjälp av egna och andras exempel tränar vi på hur vi kan omvandla dessa bedömningar till ett firande av oss själva. I processen kommer även vår syn på andra att förändras.

Workshopen innehåller lite teori och mest praktisk färdighetsträning i små grupper. Du får möjlighet att utöka din egen kompetens och stödja andra i att hantera utmanande situationer.

Behovsverkstan är öppen för dig som har erfarenhet av att träna NVC med andra. Du har deltagit i rollspel och empatisamtal. Du känner till viktiga nyckelskillnader som empati/sympati, känslor/tankar och behov/strategier.

Workshopen sker via videokonferenssystemet Zoom.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Onsdagskvällar: kl. 19:00-20:30: 15 april, 13 maj, 10 juni

Kostnad: 120 kr (Vill du använda dig av glidande skala är spannet 50-300 kr, läs mer här)

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fält

Välkommen!

Integritetspolicy

 

Detaljer

Datum:
2020-05-13
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.