Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Behovsverkstan – Radikalt ansvarstagande

2020-09-27 kl. 19:00 - 20:30

Behovsverkstan Joachim Berggren Kommunikation

BEHOVSVERKSTAN – RADIKALT ANSVARSTAGANDE

Behovsverkstan är en workshop via internet där vi tillsammans utforskar olika övningar inspirerade av NVC. Syftet med Behovsverkstan är att omvandla teoretisk kunskap till praktiska färdigheter. Vi tränar på att utmana gamla vanemässiga reaktionsmönster och skapa nya förhållningssätt som gör skillnad i livet.

En av de första sakerna vi får lära oss när vi börjar praktisera NVC är att ta ansvar för våra känslor. Vi tar ansvar för våra känslor genom att koppla dem till våra behov. Denna medvetenhet stödjer oss i att skilja på orsak och verkan, på stimuli och effekt. Trots denna medvetenhet tenderar vi skylla vårt sinnestillstånd på andra människors handlingar. “Om hen bara ändrade sig skulle allt vara mycket bättre…”

I denna workshop tränar vi på att ta fullt ansvar för vårt inre liv. Genom att göra detta kommer vi potentiellt att mer effektivt välja och skapa de liv vi drömmer om. Samtidigt kommer kvaliteten i våra relationer med andra att förbättras.

Behovsverkstan är öppen för dig som har erfarenhet av att träna NVC med andra. Du har deltagit i rollspel och empatisamtal. Du känner till viktiga nyckelskillnader som empati/sympati, känslor/tankar och behov/strategier.

Workshopen sker på internet via videokonferenssystemet Zoom.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Tid: kl. 19:00-20:30: 27 september, 2 november, 15 december

Kostnad: 120 kr (Vill du använda dig av glidande skala är spannet 50-300 kr, läs mer här)

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fält

Välkommen!

Integritetspolicy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.