Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Behovsverkstan – Skyll inte ifrån dig

2021-12-08 kl. 18:30 - 20:00

Behovsverkstan Joachim Berggren Kommunikation

BEHOVSVERKSTAN – SKYLL INTE IFRÅN DIG

Behovsverkstan är en workshop via internet där vi tillsammans utforskar olika övningar inspirerade av NVC. Syftet med Behovsverkstan är att omvandla teoretisk kunskap till praktiska färdigheter. Vi tränar på att utmana gamla vanemässiga reaktionsmönster och skapa nya förhållningssätt som gör skillnad i livet.


Kvällens workshop handlar om att ta ansvar. En av de bästa förutsättningarna för kontakt är förmågan att ta ansvar för det jag har ansvar för. Ansvarstagande är förtroendebyggande.  När vi märker att vi själva eller andra skyller ifrån sig dalar förtroendet snabbt. Det blir svårt att lita både på oss själva och på andra.

Men hur tar jag ansvar och vad har jag ansvar för? Under kvällen praktiserar vi hur vi kan uttrycka oss för att medvetandegöra oss själva och kommunicera till andra vad vi tar ansvar för. Vi övar på att uttrycka oss för att skapa klarhet inåt och utåt. Resultatet blir ökat förtroende och hållbarare relationer.


Behovsverkstan är öppen för dig som har erfarenhet av att träna NVC med andra. Du har deltagit i rollspel och empatisamtal. Du känner till viktiga nyckelskillnader som till exempel empati/sympati, känslor/tankar och behov/strategier.

Workshopen sker på internet via videokonferenssystemet Zoom.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Tid: Onsdagskvällar kl. 18:30-20:00

Kostnad: 120 kr. Klicka här för betalningsalternativ. (Vill du använda dig av glidande skala är spannet 50-300 kr, läs mer här)

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fält


Välkommen!

Integritetspolicy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.