Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverksträffar

2021-09-25 kl. 09:30 - 12:00

Nätverksträff Joachim Berggren Kommunikation
NÄTVERKSTRÄFFAR 2021

OBS! På grund av covid-19 kommer nätverksträffarna även fortsättningsvis att ske på internet. Vi träffas i Zoom – ett videokonferenssystem med möjlighet att dela upp oss i mindre grupper. Anmäl dig nedan som vanligt.

Många som har gått kurs i Nonviolent Communication har en önskan om att fortsätta träna på att bemöta andra med empati och att uttrycka sig ärligt. Ibland kan det vara svårt att få till möten med andra människor. Därför erbjuder jag öppna nätverksträffar under höstterminen. Nätverksträffarna är öppna för dig som har gått någon slags kurs i NVC och har erfarenhet av empatisamtal, rollspel och andra övningar. Du väljer själv om du vill delta vid alla eller enstaka tillfällen.

Vi träffas och bestämmer tillsammans vi vad vi vill ägna tiden åt. Kanske några vill ha ett empatisamtal, några andra vill träna medling och resten ägna sig åt en gruppaktivitet?

Har du frågor eller funderingar, kontakta Joachim: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Vardagskvällar: kl. 18:00-20:30

Helger: kl. 09:30-12:00

Kostnad: Frivilligt bidrag

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fält


Välkommen!

Integritetspolicy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.