Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ta ansvar för din kommunikation – Endagsworkshop i NVC

2023-09-02 kl. 10:00 - 17:00

Ta ansvar för din kommunikation
– En heldag om hur Nonviolent Communication bidrar till att skapa hållbara relationer

Anmäl dig här!

Välkommen till en inspirerande och lärorik endagsworkshop om Nonviolent Communication (NVC) med fokus på att ta ansvar för dina egna upplevelser. Denna workshop kommer att ge dig en fördjupad förståelse för hur en medveten attityd och kommunikation bidrar till kvaliteten i dina relationer, både privat och professionellt. Under dagen får du teoretiskt och praktiskt stöd i att utveckla förhållningssätt och färdigheter i att skapa medvetna och hållbara relationer.

Under denna dynamiska och interaktiva workshop kommer vi att kombinera teoretisk kunskap med praktiska övningar. Förmiddagen kommer att ägnas åt en balans mellan teori och praktik och skapa en gemensam grund. Eftermiddagen kommer att ha mer fokus på praktiska tillämpningar med teoretiska inslag. Vi kommer att erbjuda tid för självreflektion, genomföra demonstrationer i helgrupp samt utföra praktiska övningar och rollspel i mindre grupper.

MÅLGRUPP
Denna workshop riktar sig till dig som är intresserade av att förbättra din kommunikation och utveckla ditt förhållningssätt och din förmåga att hantera inre dilemman och utmanande samtal på ett konstruktivt sätt. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av NVC – alla är välkomna att delta och lära sig mer.

VAD KOMMER DU SOM DELTAGARE ATT LÄRA DIG?

Genom denna workshop kommer du att:

  • Förstå grunderna i Nonviolent Communication (NVC) och dess tillämpning i vardagliga situationer, privat såväl som i yrkeslivet.
  • Lära dig att identifiera och uttrycka dina egna och andras behov och känslor på ett tydligt och ansvarsfullt sätt.
  • Utforska verktyg för att lyssna empatiskt både på dig själv och andra och därmed skapa en atmosfär av ömsesidig respekt och förståelse.
  • Utveckla förmågan att ta ansvar för din egen upplevelse och kommunicera autentiskt med andra.

Vi ser fram emot en givande och utvecklande dag tillsammans med dig. Ta tillfället i akt att fördjupa dina kunskaper och skapa positiva förändringar i ditt sätt att kommunicera och interagera med andra.

Vänligen notera att antalet platser är begränsat till 18 personer. För att säkra din plats, betala in kursavgiften vid anmälan.

Anmäl dig här!

Datum och tid: Lördag 2 september 2023 kl. 10:00-17:00 (fika från kl. 09:30)
Plats: Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Kursavgift: 1200 kr (i kursavgiften ingår fika)
Kontaktinformation: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Vi ser fram emot denna inspirerande workshop om Nonviolent Communication.

Anmälan:

https://forms.gle/qshmeUpsRjLvXPmm9

 

Integritetspolicy

Kursledare:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Joachim arbetar även internationellt i samarbete med Empathic Way Europe. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVC. Läs mer om Joachim här.

 

FNVCS Henrik FridAssistent: Henrik Frid har flera års erfarenhet av ledarskap inom arbetslivet, och intresset för Nonviolent Communication (NVC) tog fart under 2019 i samband med ett tvåårigt ledarskapsprogram. Sedan 2023 är Henrik styrelseledamot i ”Föreningen NVC i Sverige”, där han bland annat delar med sig av sina kunskaper om NVC vid föreningens workshops.

Detaljer

Datum:
2023-09-02
Tid:
10:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.