Människans evolution – en workshop om Integral theory

”Nobody is smart enough to be wrong all the time” – Ken Wilber

Går det att förena hela mänsklighetens olika perspektiv i en enda teori? Integral Theory är ett försök att samla det samlade vetandet från mänsklighetens historia och sätta in det i en övergripande teori. Alla tänker inte som du. Alla delar inte samma värderingar som du. Kan vi ändå möta människor där de är och hitta fungerande lösningar?

Under denna interaktiva workshop bekantar vi oss med grunderna i Integral Theory och Spiral Dynamics. Teori blandas med egna reflektioner, vi tittar på illustrativa videoklipp och genomför olika tester. Du kanske får reda på en och annan sak om dig själv som du inte var medveten om? Tillsammans skapar vi en workshop där du som deltagare själv väljer hur aktiv del i workshopen du vill vara.

Efter workshopen hoppas jag att du har vidgat din förståelse för varför olika människor intar olika perspektiv. Att du kan sätta in människors agerande i ett sammanhang. Att du inte är omgiven av obegripliga varelser utan tvärtom kan förstå varför de gör som de gör. Att du kan möta människor där de är utan att nödvändigtvis försöka ändra på dem utifrån dina egna motiv.

Dag: 4 december

Tid: 10-15

Plats: Hökarängen, Stockholm

Kostnad: 400-1200 kr. Läs mer om glidande skala här.

Anmälan: joachim@jberggren.se eller 070 770 66 21

Workshopen är begränsad till 10 deltagare.

Välkommen!

Det här inlägget postades i Nonviolent Communication.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.