Var med från början!

FöreläsningJag har en dröm om att skapa en mötesplats i Stockholm för människor som är intresserade både av att utveckla sig själva, i kontakt med andra och som vill påverka samhället i stort. Ett ställe där vi får plats med hela oss själva, både med vår fysiska kropp och med vårt inre i form av tankar och värderingar, känslor och behov.

Jag söker nu efter människor som vill vara med att förverkliga denna mötesplats. Det kommer finnas plats att sitta och jobba på och att hyra rum för coachning, föreläsning, workshops eller utbildning. Det kommer finnas möjlighet att sitta och meditera eller att gå loss med skivstång, hantlar och några kettlebells. Det kommer att finnas plats för att anordna filmvisningar, litterära salonger och middagsbjudningar. Det kommer att vara ett ställe med potential att vara ett öppet vardagsrum eller en fritidsgård för vuxna som är intresserade av att utforska både sig själva, sina medmänniskor och sin omgivning.

Just nu har jag en fantastisk lokal på gång. När jag under de senaste månaderna skissat på en lokal har jag tänkt mig en större yta med plats för att sitta och jobba, fika med kompisar och med föreläsningsmöjligheter för upp till 50 personer. Utöver detta två mindre rum för workshops och samtal med plats för 4-15 personer samt kök, toalett och dusch. Denna lokal har nu materialiserats och jag kan få hyra den! Jag behöver bestämma mig och samla ihop överlåtelseavgiften inom tre veckor. Jag har möjlighet att få låna cirka halva beloppet från banken, men jag bidrar hellre till att någon i min bekantskapskretsen får räntan (eller vill bidra med ett lån med lägre ränta eller som en avkastningsfri investering för en hållbar framtid). Du kanske vill investera i detta projekt antingen som en ren ekonomisk investering eller som ett mer ideellt socialt lån för att bygga en mötesplats. Du kanske känner någon du vill tipsa om detta? Du kanske har idéer om hur jag kan förverkliga min dröm och dela denna dröm med andra?

Kontakta mig så får du reda på mer detaljer inklusive en videosnutt på lokalen. Skriv till: joachim@jberggren.se.

Vi hörs!

Det här inlägget postades i Integral Theory, Nonviolent Communication, Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.