Fika med mig

Fika på SlottetIgår var min första dag på Slottet. Jag satt och skrev på ett blogginlägg som jag publicerar inom kort, jag hade ett Skypesamtal med en av deltagarna från Euro Life, jag bjöd in till inflyttningsfika och jag höll i terminens första nätverksträff för NVC:are. Kanske en ganska typisk dag för mig under mina två dagar per vecka jag kommer att hålla till på Slottet.

Slottet – the Castle – är ett co-working space på fyra våningar och 1500 kvadratmeter. Vi är 280 människor som jobbar tillsammans med massor av olika saker. Här finns bland annat Rättviseförmedlingen, en arkitektfirma och massor av enskilda entreprenörer. Det finns många konferensrum, enskilda telefonbås och en yogasal.

Har du vägarna förbi Gamla Stan och Slottsbacken 8 får du gärna slå en signal, så kanske vi kan fika tillsammans? Fikat är gratis och det finns ekologiskt kaffe, te, vanlig mjölk, laktosfri mjölk och havremjölk. På den här Facebook-sidan kan du se när jag planerar att vara på plats under den kommande veckan. Ring eller skicka ett sms, så bestämmer vi en tid: 070-770 66 21. Hoppas att vi ses!

Det här inlägget postades i Nonviolent Communication, Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.