Från Hökarängen till Slottet

Slottet the CastleEn era är till ända. Efter fyra år blir december sista månaden jag har mina kurser och föreläsningar på Tegelscenen i Hökarängen. Från och med 1 februari kommer jag att hålla till i Slottet, the Castle, ett co-working space i Gamla Stan mitt emot det kungliga slottet.

Jag har trivts på Tegelscenen i Hökarängen, men både det geografiska läget och att Tegelscenen är mer av ett kulturhus än en kursanläggning har lett till att jag hållit utkik efter en annan lokal. Det kan vara svårt att föreläsa när det strömmar hardcore från replokalen i källaren och när det dansas afrikansk dans till trummande livemusik från övervåningen. Nu blir det tystare runt omkring mig när jag flyttar in till centrala stan.

Välkomna till mina evenemang i Gamka Stan!

Det här inlägget postades i Integral Theory, Nonviolent Communication, Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.