NVC-festival i Stockholm i sommar

14-17 juni 2018 kommer jag att arrangera en NVC*-festival på Tollare folkhögskola strax utanför Stockholm. Att delta på en NVC-festival är en möjlighet att träffa andra som är intresserade av NVC, lära dig mer, praktisera och samarbeta med andra utan dominans eller underkastelse.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av NVC, bara en vilja att lära dig mer, att hänga med nya och gamla vänner och att utforska hur det kan vara att förhålla sig till sig själv och till andra utifrån den medvetenhet NVC ger oss.

Jag som arrangerar denna festival – Joachim Berggren – har erfarenhet från sex tidigare NVC-festivaler (fem europeiska och Friare Livs sommarfestival när de firade 20-årsjubileum 2012). Under den senaste europeiska NVC-festivalen i Sverige – på Tollare 2014 – var jag en av två huvudorganisatörer.

För mig personligen har NVC-festivalerna varit en enormt rik erfarenhet. Jag har träffat vänner för livet, lärt mig nya saker – inte bara om NVC, sett vad som fungerar och inte fungerar i samarbete mellan människor (och förhoppningsvis dragit lärdom av det) och upplevt både sorg och glädje. Jag hoppas att du har blivit nyfiken och vill vara med! Läs mer och anmäl dig här.

*NVC=Nonviolent Communication

Det här inlägget postades i Nonviolent Communication, Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.