Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Behovsverkstan – Boosta din Kreativitet

2020-06-10 kl. 19:00 - 20:30

Behovsverkstan Joachim Berggren Kommunikation

BEHOVSVERKSTAN – BOOSTA DIN KREATIVITET

Behovsverkstan är en workshop via internet där vi tillsammans utforskar olika övningar inspirerade av NVC. Syftet med Behovsverkstan är att omvandla teoretisk kunskap till praktiska färdigheter. Att utmana gamla vanemässiga reaktionsmönster och skapa nya förhållningssätt som gör skillnad i livet.

Det tredje tillfället i serien Behovsverkstan har titeln Boosta din Kreativitet. Ibland sitter vi fast med problem och utmaningar som verkar oöverstigliga. Eller så har vi fastnat i gamla rutiner och invanda spår där det inte händer så mycket. Hur kan vi underlätta nya infall och idéer i våra liv? Vad kan vi själva göra för att skapa förutsättningar för kreativitet och innovation i vår vardag?

I denna workshop gör vi enkla övningar tillsammans som bygger vår förmåga till kreativitet. Tillsammans med andra utforskar vi vår egen potential och våra egna möjligheter att skapa och förändra.

Behovsverkstan är öppen för dig som har erfarenhet av att träna NVC med andra. Du har deltagit i rollspel och empatisamtal. Du känner till viktiga nyckelskillnader som empati/sympati, känslor/tankar och behov/strategier.

Workshopen sker via videokonferenssystemet Zoom.

Anmäl dig i nedanstående formulär.

Har du frågor eller funderingar, kontakta mig: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Organisatör:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Onsdagskvällar: kl. 19:00-20:30: 15 april, 13 maj, 10 juni

Kostnad: 120 kr (Vill du använda dig av glidande skala är spannet 50-300 kr, läs mer här)

Anmäl dig här:

* anger obligatoriska fält


Välkommen!

Integritetspolicy

 

Detaljer

Datum:
2020-06-10
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , , ,