Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lev dina drömmar eller Skit i vad andra tycker om dig

2019-06-28 kl. 18:00 - 20:00

Lev-Dina-Drömmar-Joachim-Berggren-Kommunikation

Välkommen till en utmanande och inspirerande föreläsning om att leva ditt liv och inte lägga dina drömmar på väntehyllan.

Precis innan jag ger mig av på mitt stora äventyr, NVC trip, håller jag en föreläsning om hur vi alla kan leva våra liv med mer glädje, passion och mening. Jag kommer att cykla 600 mil och vandra 160 mil genom Europa från slutet av juni till mitten av oktober. Under föreläsningen kommer jag dela med mig av hur jag förberett mig, mina inspirationskällor och forskningsresultat från olika vetenskapliga studier om fysisk träning, motivation och lycka.

NVC trip är en kombination av att göra aktiviteter jag älskar – som att träna min kropp och att träffa människor jag gillar – och att bidra till andra genom att att bland annat lära ut NVC, Nonviolent Communication. Jag vill bidra till en värld där vi kan kommunicera och samarbeta med varandra oavsett bakgrund, värderingar och grupptillhörighet. Samtidigt vill jag inte blunda för de utmaningar och svårigheter som finns i vår värld. Jag tror att Europa och världen behöver verkningsfulla, långsiktiga och hållbara strategier om mänskligheten och planeten ska fortsätta blomstra och utvecklas. Jag vill vara en del i att denna vision förverkligas.

Här kan du läsa ett blogginlägg med relation till innehållet i föreläsningen.

Hoppas att vi ses! 

Datum och tid: Fredag 28 juni kl. 18:00-20:00
Plats: Stockholm, Vasastan, lokal meddelas vid anmälan
Kostnad: Donation, alla pengar går till min resa (om du inte har möjlighet att delta men ändå vill bidra kan du göra det på Swish: 0707706621)
Kontaktinformation: joachim@jberggren.se eller 070-770 66 21

Kursledare:
Joachim Berggren har sedan 2010 genomfört fler än 100 utbildningar och workshops för privatpersoner och företag med inspiration av Nonviolent Communication. Sedan 2017 är han certifierad NVC-tränare av CNVCLäs mer om Joachim här.

Anmälan dig här:

* anger obligatoriska fält

 

Integritetspolicy

 

Detaljer

Datum:
2019-06-28
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.