Ny hemsida lanserad

NVC-trip-Joachim-Berggren-KommunikationEfter många månaders planering och mycket arbete är idag min nya hemsida NVC trip äntligen klar för publicering! Det primära fokuset för hemsidan är mitt kommande sommaräventyr. Jag kommer att cykla 300 mil – från Stockholm ned till Saint-Jean-Pied-de-Port i södra Frankrike – och sedan vandra Camino de Santiago 80 mil. Väl framme i Santiago de Compostela ett par mil från där Spaniens västkust möter Atlanten kommer jag pusta ut en natt innan jag vänder kosan och beger mig samma väg tillbaka. Jag räknar med att det hela kommer ta drygt tre månader inklusive en veckas vila på den europeiska NVC-festivalen i Frankfurt.

Om du vill följa mina förberedelser och själva äventyret kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev eller gilla min Facebook-sida. Du kan också välja att själv vara med: organisera en föreläsning, erbjuda mat eller husrum, kontakta lokal media eller varför inte sponsra mig? Fyll i ditt intresse i detta formulär.

Jag hoppas att vi ses på en landsväg nära dig…

Det här inlägget postades i Nonviolent Communication, Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.