Hur ser ditt kommande år ut?

Hur-ser-ditt-kommande-år-ut-Joachim-Berggren-KommunikationTranslation in English will follow below.

Under ett par års tid har jag ägnat några timmar av det nya året till att se tillbaka på året som gått och att se fram emot året som kommer. Till min hjälp har jag haft häftet ”Ditt kommande år” som finns att ladda ned från YearCompass. Häftet är ett fint stöd för att reflektera och att blicka framåt.

Exempel på frågor för året som gått är:

 • Den största lärdomen jag gjorde var att…
 • Vilka är de tre personer som påverkade/inspirerade dig mest?
 • Lista dina tre största framgångar under förra året här

Exempel på frågor för året som kommer är:

 • Jag är redo att lämna dessa tre saker bakom mig
 • Jag skämmer bort mig regelbundet med dessa tre saker
 • Detta år visar jag mest mod när…

Jag hoppas att du blir lika inspirerad som jag av att ägna några timmar åt dig själv.

Lycka till och gott nytt år!

Hur-ser-ditt-kommande-år-ut-Joachim-Berggren-KommunikationFor a couple of years I have spent a few hours of the new year looking back at the past year and looking forward to the year to come. For my support, I have had the booklet ”The year ahead” which is available for download from YearCompass. The booklet is a nice support for reflecting and looking forward.

Examples of questions for the past year are:

 • The biggest lesson I learned…
 • Who are the three people who influenced you the most?
 • List your three greatest accomplishments from last year here

Examples of questions for the coming year are:

 • I am ready to let go of these three things
 • These three things I will pamper myself with regularly
 • This year, I will be the bravest when …

I hope that you will be as inspired as I am spending a few hours with yourself filling in this booklet.

Good luck and happy new year!

Det här inlägget postades i Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.